Year 12

Internal exams will be taking place during weeks beginning Monday 26th June and Monday 3rd July.

The timetable will be issued this week and the dates will go onto the the Dates this Month page. Please note the new GCE & As exams are longer than the old style modules so exams may go on through break or after school.

Tues  27 Jun 2017

08:30 – 10:30 Y12 INTERNAL BIOLOGY EXAM  (2hr )

13:20 – 14:50 Y12 INTERNAL CHEMISTRY EXAM  (1hr 30 mins)

Fri 30 Jun 2017

08:30 – 10:30 Y12 INTERNAL SOCIOLOGY EXAM (2hrs)

08:30 – 10:30 YR12 INTERNAL ENGLISH LITERATURE EXAM (2hrs)

08:30 – 10:30 YR12 INTERNAL PHYSICS EXAM  (2hrs)

13:00 – 15:30 YR12 INTERNAL ENGLISH LANGUAGE EXAM  (2hrs 30 mins)

Mon 3 Jul 2017

08:30 – 10:00 YR12 INTERNAL HISTORY EXAM Paper 2 ( 1hr 30 mins)

13:20 – 14:50 YR 12 INTERNAL CHEMISTRY EXAM Paper 2 (1hr 30 mins)

Tue 4 Jul 2017

08:30 – 10:00 YR12 INTERNAL HISTORY EXAM Paper 1 (1hr 30 mins)

13:20 – 15:20 YR12 INTERNAL PSYCHOLOGY EXAM (2hrs)

Wed 5 Jul 2017

08:30 – 11:00 YR12 INTERNAL GEOGRAPHY EXAM (2hrs 30 mins)

 

Individual seating timetables will be issued by Friday 23rd June.

Calendar