Year 10

Internal exams will be taking place during weeks beginning Monday 12th June, Monday 19th June and Monday 26th June.

Exams will take place during the subject lesson time but due to the fact that some exams are longer than 100mins, breaktime and lunchtime may have to be altered on some days.

 

The timetable is now complete and students have been given a copy of the general timetable (08/05/17). If they need an additional copy then one can be obtained from Linnell Main office. Students will received a personalised copy with seating details for all their exams immediately after half-term.

Tue 13 Jun 2017

08:50 – 10:20 Year 10 INTERNAL POOL A ART EXAM: Session 1 (1hr 30 mins)

10:55 – 12:25 Year 10 INTERNAL POOL B GEOGRAPHY EXAM 1hr 30 mins

10:55 – 11:45 Year 10 INTERNAL POOL B HISTORY EXAM Paper 1 (50mins)

10:55 – 12:25 Year 10 INTERNAL POOL B MEDIA STUDIES EXAM 1hr 30 mins

Wed 14 Jun 2017

10:55 – 12:25 Year 10 INTERNAL POOL C ART EXAM Session 1 (1hr 30 mins)

11:30 – 12:20 Year 10 INTERNAL POOL C FRENCH EXAM Listening Exam (50mins)

Thu 15 Jun 2017

13:05 – 14:50 Year 10 INTERNAL ENGLISH EXAM Paper 1 – Early Start (1 hr 45 mins)

Mon 19 Jun 2017

12:50 – 14:50 Year 10 INTERNAL ENGLISH EXAM Paper 2 Early Start (2hrs)

Tue 20 Jun 2017

08:50 – 10:20 Year 10 INTERNAL POOL A ART EXAM Session 2 (1hr 30 mins)

08:50 – 10:20 Year 10 INTERNAL POOL A MUSIC EXAM (1hr 30 mins)

11:30 – 12:20 Year 10 INTERNAL POOL B HISTORY EXAM Paper 2 (50 mins)

Wed 21 Jun 2017

09:00 – 11:00 GCE/A PHYSICS EXAM (YR13)

10:55 – 12:25 Year 10 INTERNAL POOL C ART EXAM Session 2 (1hr 30 mins)

11:00 – 11:50 Year 10 INTERNAL POOL C FRENCH EXAM Writing exam (50 mins)

11:00 – 12:30 Year 10 INTERNAL POOL C GEOGRAPHY EXAM (1hr 30 mins)

11:00 – 11:50 Year 10 INTERNAL POOL C HISTORY EXAM Paper 1 (50 mins)

13:15 – 14:45 Year 10 INTERNAL MATHEMATICS EXAM Paper 1- calculator (1hr 30 mins)

Thu 22 Jun 2017

08:30-10:15 Year 10 INTERNAL PHYSICS EXAM (1hr 45 mins)

11:30 – 12:20 Year 10 INTERNAL POOL C FRENCH EXAM Reading (50mins)

11:30 – 12:20 Year 10 INTERNAL POOL C HISTORY EXAM Paper 2 (50mins)

Fri 23 Jun 2017

11:05 – 12:35 Year 10 INTERNAL MATHEMATICS EXAM Paper 2 non -calculator (1hr 30 mins)

13:15 – 15:00 Year 10 INTERNAL CHEMISTRY EXAM (1hr 45 mins may carry on just after school)

13:15 – 15:00 Year 10 INTERNAL SCIENCE EXAM Paper 1 (1hr 45 mins may go on just after school)

Tue 27 Jun 2017

08:50 – 10:20 Year 10 INTERNAL POOL A GEOGRAPHY EXAM

08:50 – 10:20 Year 10 INTERNAL POOL A RESISTANT MATERIALS EXAM (1hr 30 mins)

10:55 – 12:40 Year 10 INTERNAL POOL B BIOLOGY EXAM (1hr 45mins)

10:55 – 12:40 Year 10 INTERNAL POOL B FOOD/NUTRITION EXAM (1hr 45 mins)

Wed 28 Jun 2017

13:15 – 14:05 Year 10 INTERNAL RE EXAM (50 mins)

Fri 30 Jun 2017

13:15-15:00 Year 10 INTERNAL SCIENCE EXAM Paper 2 (1hr 45 mins may go on just after school)

Calendar